Upcoming

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1447105640960{padding-top: 20px !important;}”]

Emptyframe presenterer: “Iceberg Studies” av Franck Aubry

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1447105745055{padding-bottom: 40px !important;}”][vc_column width=”1/2″][thb_image full_width=”true” image=”944″ img_size=”full” img_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevents%2F378009755742563%2F||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Illustrasjonsserien “Iceberg Studies” tar utgangspunkt i isfjellets uendelige former og variasjoner. Noe som i utgangspunktet er så organisk, portretteres i denne serien utelukkende ved hjelp av digitale verktøy. I strenge komposisjoner hvor horisontlinjen alltid er på samme nivå og utformingen av motivene er meget stilisert. Dette skaper spennende kontraster mellom den fysiske og den digitale verden.

Serien ble født ut i fra en fascinasjon for isfjellets flyteegenskaper, med mesteparten av dets volum under vann samt de interessante formene som blir til mens vær, vind og sjø tærer seg gjennom.
I verkene (Kanskje dette byttes ut med et annet ord for illustrasjon?) byttes fjellenes egenskaper ut. Formene taes fra hverandre og bygges sammen igjen på nytt eller av andre elementer. Lysets sesongfarger og det fulle fargespekteret brukes aktivt gjennom serien.

NÅR: Vernissage Onsdag 25.nov kl. 19:00 etterfulgt av Arttalks med bla. Franck Aubry
HVOR: Cafeteateret (Hollendergt. 8 Oslo)

EVENT:  Facebook event

Polisen et viktig tema for vår generasjon med mye motstridende informasjon og fakta. Men det vi vet er at isen smelter bort, brytes av, og danner isfjell i større grad nå enn tidligere.
Om dagens globale oppvarming utelukkende er menneskeskapt er det fortsatt (noe) strid om, men i så tilfelle har også denne utstillingens tilblivelse – med dens kommentar til temaet – også vært tilvirkende til dette.

Om kunstneren
Franck Aubry er utdannet animatør fra Volda med bakgrunn innenfor musikk og VJ. Han er konstant nysgjerrig på samspillet mellom teknologi, vitenskap og design. Han utforsker stadig nye teknikker for historiefortelling.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *