FOR GAZA

Emptyframe for Gaza – En solidarisk salgsutstilling og auksjon.

Når: Fredag 21-23 nov.
Sted: Cafeteatret, Hollendergaten 8, Oslo
Facebook event: https://www.facebook.com/events/301073046768817/

Helgen 21.–23. november arrangeres “JEG VIL PUSTE”. En solidaritets– og kulturmønstring for det palestinske folk. Dette er en helg med innslag av kulturelle aktiviteter som musikk, dans, teater og billedkunst. Det blir i tillegg debatter om kulturell og akademisk boikott av Israel, på bakgrunn av deres okkupasjon av de Palestinske områdene.

I forbindelse med dette arrangementet har vi i Emptyframe.org samlet inn en rekke kunstverk fra norske og utenlandske kunstnere, designere, fotografer og illustratører. Vi har utsalg av trykk og postkort, orginaler samt en kunstauksjon på søndagen.

Hva støtter vi?
Etter en sommer med krig – fremdeles under blokkade og okkupasjon – er rommet for kreativitet og lek for barn dyrebar. Emptyframe ønsker derfor å samle inn midler til Palestine Center of Trauma (PCT).
Gjennom kreativ utfoldelse og lek hjelper PCT mange barn og unge på Gaza til å takle en hverdag preget av traumer. På tross av en svært vanskelig situasjon, og med begrensede midler, jobber en gruppe med unge palestinere i PCT på Gaza for å gjøre det de kan for barn og unge i sitt nærmiljø. Frivillige arrangerer lek og aktiviteter for store grupper med barn. De bruker også kunst og musikk til å behandle traumer. I tillegg til gjenoppbyggingen av infrastruktur og direkte nødhjelp er det også viktig med hjelp for de unge i Palestina til å takle trauma som følge av de grusomhetene de har blitt utsatt for.

Kunstutsalg: Alle orginale verk og trykk som selges har en minstepris, og det finnes verk i alle prisklasser. Her har du muligheten til å sikre deg meget ekslusive verk, eller handle inn flotte julegaver hvor alle inntekter går til en god og viktig sak.

Artister: Fadlabi, Robert Meyer, Lene E. Westerås, Håkon Bleken, Atle Østrem, Bendik Kaltenborn, Erik Formoe, 1UP crew, Ridder, Sonja Krohn, Robin Haugaas, Steinar Borø, Thomas Kjellberg, Morten Thyholt, Anne Kristine Thorsby, Mats Omland, Jan Ove Iversen, Birgers Oter uteleie, Jon Arne Berg, Ahmed Umar, Anette Moi, Franky Dmiedo, Christoffer Andreas Lange, Mari Kanstad Johnsen, Käthe Øien, Esra Røise, Natalie Foss, Kjersti Johanne Barli, Frode Skaren, Ståle Gerhardsen, Rita Rohdin Nyhuus, Rashid Akrim, Jonas Bødtker, Line Ørnes Søndergaard, Sandra Blikås, Kim Erlandsen, Michael Ray VC Angeles aka @akam1k3, Mattis Folkestad, David Stenmark, Sergio Haisch, Siv Nordsveen, Martin Mauseth Hvattum, Liz Ramsey m.fl.

jegvilpuste_
Når: Fredag 21-23 nov.
Sted: Cafeteatret, Hollendergaten 8, Oslo
Billetter: Betal det du vil
Facebook event: https://www.facebook.com/events/301073046768817/

Arrangør: Palestinakomiteens Kunstnerutvalg, Nordic Black Theatre, Kampenjazz og Emptyframe.org.

EF-gaza-004